Al vele jaren zijn het geliefde relatiegeschenken: handdoeken, badhanddoeken en strandlakens. Dit heeft alles te maken met de praktische toepasbaarheid voor een grote doelgroep, duidelijke mogelijkheden voor bedrukking of borduring en het feit dat de handdoeken jarenlang meegaan. Daarnaast is het ook een waardevol geschenk.

Bedrukking op een hamamdoek

De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden van bedrukken en borduren op handdoeken flink uitgebreid en is er een alternatief op de markt gekomen: de hamamdoek. Deze doeken zijn een stuk lichter en dunner dan de handdoeken van badstof. Van oorsprong werden de hamamdoeken in de badhuizen (hamams) en sauna’s gebruikt. Als omslag- of afdroogdoek. Aangezien hamamdoeken ook gemakkelijk mee te nemen zijn op reis, worden ze steeds vaker ingezet als relatiegeschenk.

De hamamdoeken zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen. Doordat ze dun en licht zijn kunnen ze eenvoudig worden meegenomen, drogen ze snel op en kun je ze makkelijk om je heen slaan. Heel handig op het strand of bij het zwembad. Ook hebben de luxe hamamdoeken een zeer decoratieve functie. In onze webshop vind je een ruim assortiment hamamdoeken.

Hamamdoeken personaliseren

De hamamdoeken kunnen ook worden voorzien van een bedrukking of borduring met jullie logo. Dat maakt dat de hamamdoeken naast mooi en handig ook nog eens een perfect relatiegeschenk zijn. De hamamdoeken worden gemaakt van katoen en in sommige doeken zelfs van gerecycled katoen of gedeeltelijk van RPET (gerecyclede PET flessen). Dus ook met het oog op duurzaamheid zijn de hamamdoeken een goede keuze.

Veel van de hamamdoeken worden geproduceerd in Turkije waar de hamamdoeken ook van oorsprong vandaan komen. Er ligt voldoende voorraad in ons magazijn in Nederland om te bedrukken. Daarnaast kunnen we ook zorgen dat grote aantallen snel hier zijn aangezien we korte lijntjes hebben met de fabrikanten.

Hamamdoeken bestellen als relatiegeschenk?

Ben je van plan een mooi relatiegeschenk te geven en wil je meer weten over de hamamdoeken? Wij, van Relatiegeschenk4you, vertellen je er graag meer over. Daarnaast kunnen we ook een sample toesturen en je een passende prijsopgave doen. Ook voor andere, gepersonaliseerde relatiegeschenken ben je bij ons aan het juiste adres. Hopelijk personaliseren wij binnenkort een passend relatiegeschenk voor jouw bedrijf!