Investeren in de toekomst is altijd een goed idee. Je zet je wat geld opzij dat je kunt missen, en je hebt er later (hopelijk) profijt van. Maar waar kun je nou zoal in investeren? In dit artikel lees je enkele goede opties!

Pokémon kaarten

Je hebt ze vroeger ongetwijfeld gehad: Pokémon kaarten. De kans is groot dat je ze nu niet meer hebt. Jammer, want wist je dat oude Pokémon kaarten nu erg veel waard kunnen zijn? Waar je vroeger een pakje Pokémon kaarten voor 5 Gulden kocht, kan nu één kaart wel honderden Euro’s opleveren! Waarom? Omdat de kaarten van de eerste serie allang niet meer gemaakt worden, maar nog wel erg geliefd zijn onder verzamelaars. De vraag is dus groot en het aanbod klein.

Of het verleden zich gaat herhalen weet je natuurlijk nooit, maar mocht je een gokje willen nemen, dan kan het een idee zijn om de Pokémon kaarten die nu in de winkel liggen in te kopen. Wie weet zijn ze over 10 jaar ook wel veel geld waard! Let erop dat je de kaarten zo veilig mogelijk bewaart. De staat van de kaarten weegt namelijk mee betreft de waarde. Hoe nieuwer de kaart eruit ziet, hoe meer deze uiteraard waard is!

Crypto

Iets wat je vroeger ongetwijfeld niet had is crypto. Crypto is namelijk een erg moderne technologie. In de afgelopen jaren is crypto veelvuldig in het nieuws geweest door prijsstijgingen maar ook prijsdalingen. De waarde van crypto kan namelijk in korte tijd veel veranderen. Hierdoor kan je investering dus in korte tijd meer waard worden, maar ook in korte tijd minder waard worden! High risk, high reward… Besluit je om te gaan investeren in crypto? Vergeet dan niet om een crypto referral code te gebruiken.

Aandelen

Wanneer je niet thuis bent in Pokémon kaarten en crypto, maar meer van de oude stempel bent, kun je natuurlijk ook gewoon investeren in traditionele aandelen. Denk bijvoorbeeld aan de Nasdaq en Dow Jones! Omdat dit soort aandelen al erg lang bestaan is het over het algemeen een stabielere investering.