Als jij een van de vele mensen bent die een hekel heeft aan haren wassen, of moeite heeft met haren wassen in de douche of wasbak, dan is deze blogpost iets voor jou! Vandaag gaan we het hebben over de uitvinding die het haren wassen een stuk makkelijker maakt – de opblaasbare haarwasbak. Deze wasbak is een grote hit in Friesland, en niet voor niets! Lees verder om erachter te komen hoe dit product werkt, en voor wie het bedoelt is. 

Hoe werkt de opblaasbare haarwasbak?

De opblaasbare haarwasbak is gemaakt van PVC en heeft een binnenband die met een pomp kan worden opgeblazen. Eenmaal opgeblazen heeft de wasbak de perfecte grootte om je haar te wassen. Er is ook een afvoerplug aan de onderkant van de wasbak, zodat je hem gemakkelijk kunt leeggooien als je klaar bent. De standaard grootte is 71x61x15 cm, en er zit meestal een steun in voor de nek. 

Voor wie is de opblaasbare haarwasbak bedoeld?

De opblaasbare haarwasbak is perfect voor iedereen die moeite heeft om over een traditionele wasbak te buigen om hun haar te wassen. Daarnaast kan het hulp bieden voor mensen die moeite hebben met douchen, of hulp nodig hebben bij het wassen van hun haar. Het is ook ideaal voor mensen die een kleine badkamer hebben en daardoor graag hun haar wassen in een andere ruimte van het huis. Dit product is ook geschikt voor op reis, omdat het gemakkelijk kan worden ingepakt en niet veel ruimte inneemt. 

De voor en nadelen van een opblaasbare haarwasbak

Het grootste voordeel van een opblaasbare haar spoelbak is dat hij heel gemakkelijk te gebruiken is. Je vult hem gewoon met water, wast je haar en spoel het vervolgens uit. Het feit dat hij gemakkelijk kan worden ingepakt en vervoerd is ook een groot pluspunt. Een ander voordeel is dat het kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen 

Een nadeel van de opblaasbare haarwasbak is dat hij misschien niet zo duurzaam is als een traditionele wasbak. Bovendien, als je geen pomp hebt, kan het moeilijk zijn om de wasbak op te blazen. Tot slot is dit product misschien niet geschikt voor mensen met erg lang of dik haar. 

Denk je dat een opblaasbare haar wastafel geschikt is voor jou? Dan raden we je aan om dit ook met je arts te bespreken om te kijken of een haarwasbak die opblaasbaar is jou kan helpen met makkelijker je haar wassen. We hopen dat je deze blogpost nuttig vond.